Duyurular

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Kadın ve Aile Çalışmaları Anabilim Dalı Yüksek Lisans Başvuruları Başlamıştır!

İzmir Demokrasi Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi, Kadın ve Aile Çalışmaları Anabilim Dalı tarafından 12 Ekim saat 10.30 ‘da İzmir Demokrasi Üniversitesi Kongre Salonunda “KADES Uygulaması” ve ”Güvenli ve Bilinçli İnternet Kullanımı” Eğitimleri gerçekleştirilecektir.

Şiddetin Binbir Yüzü Sergisi

Karabağlar Kaymakamlığı Aile Destek Merkezi ve İzmir Demokrasi Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi paydaşlığında 23.01.2023 tarihinde saat 10:30’da KOSGEP Eğitimi düzenlenecektir.

5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü’nde üniversitemiz öğrencileri ve personeli için “Şiddet Türleri ve Adalete Erişim” eğitimi gerçekleştirilecektir.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında 07.03.2024 tarihinde hukuki ve sosyal boyutlarıyla kadın temalı panel ve atölye çalışmaları gerçekleştirilecektir.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında 08.03.2024 tarihinde üniversitemiz öğrencileri, akademik ve idari personeli için “Kadınlara Yönelik Siber Zorbalık Eğitimi” verilecektir.