2022 Etkinlikleri

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri Kapsamında, üniversitemizin öğrencilerine, idari ve akademik personeline “Kadına Yönelik Şiddetle Farkındalık Eğitimi” ve “KADES Eğitimi” verilmiştir.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri kapsamında, Pamukkale Üniversitesi’nden Prof. Dr. Gönül İçli ve Dokuz Eylül Üniversitesi’nden Prof. Dr. Özlem Çakır’ın konuşmalarıyla online seminer etkinliğimiz gerçekleştirilmiştir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri kapsamında, “Ulusal Egemenlik Bağlamında Mecliste Kadın Temsili” konulu online seminerimiz Dokuz Eylül Üniversitesi’nden Prof. Dr. Hakkı Uyar’ın katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Erasmus+ kapsamında yürütülen Adults On The Move Projesinde yurtdışındaki paydaşlarımızı okulumuzda ağırladık.

İzmir Demokrasi Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak İzmir genelinde düzenlenen “Üniversitelerin Kadın Araştırma Merkezleri Arasında İşbirliğinin Güçlendirilmesi: İzmir İli Toplantısı”na katılım gösterdik.

Üniversitemiz Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi, Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve UN Women tarafından düzenlenen Sivil Toplum Vizyon Belgesi ve Eylem Planı’na katıldı

Kadın ve Aile Çalışmaları Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencileri seminer sunumlarını gerçekleştirdi

“Kadın Girişimciliğinde Yeni Perspektifler” temalı, İzmir Demokrasi Üniversitesi 1. Kadın ve Aile Araştırmaları Çalıştayı gerçekleştirildi.

ŞİDDETİN BİNBİR YÜZÜ SERGİSİ