8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri Kapsamında, üniversitemizin öğrencilerine, idari ve akademik personeline “Kadına Yönelik Şiddetle Farkındalık Eğitimi” ve “KADES Eğitimi” verilmiştir.

Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hazırladığı etkinlikler kapsamında, İzmir Demokrasi Üniversitesi, Karabağlar Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü paydaşlığında “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Farkındalık Eğitimi” ve “KADES Eğitimi” verilmiştir.

Sayın rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’e, paydaşlarımıza ve tüm katılımcılarımıza desteklerinden ve katkılarından ötürü teşekkürlerimizi sunarız.

Son olarak şiddetsiz bir toplum temennisiyle tüm kadınlarımızın Kadınlar Gününü içtenlikte kutlarız.