“Kadın Girişimciliğinde Yeni Perspektifler” temalı, İzmir Demokrasi Üniversitesi 1. Kadın ve Aile Araştırmaları Çalıştayı gerçekleştirildi.

İzmir Demokrasi Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırmaları Merkezi Kadın ve Aile Çalışmaları Anabilim Dalı tarafından 1.Kadın ve Aile Araştırmaları “Kadın Girişimciliğinde Yeni Perspektifler” çalıştayı , Sayın rektörümüz Prof.Dr. Bedriye Tunçsiper önderliğinde 02.06.2022 tarihinde gerçekleşmiştir.

Paydaşlarımızdan İzmir Karabağlar Kaymakamı Sayın Cemil Özgür Öneği, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kadın Girişimciler İzmir İcra Kurulu Başkanı Aysel Öztezel, İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Zeynep Öner katılımlarıyla gerçekleşmiştir.

Çalıştayda başta üniversitemizin bulunduğu ilçe olan Karabağlar ve İzmir’in diğer birçok ilçesinden kadınlar katılmıştır.

Çalıştaya katılan girşimci veya girişimci olmak isteyen kadın katılımcılara destek olmak amacıyla eğitimler ve seminerler düzenlenmiştir.

Girişimciliğin farklı kollarından öncü konuşmacılarımız kendi hikayelerini anlatarak katılımcılar için deneyim aktarımı gerçekleştirmiştir.

Çalıştayın sonunda girişimcilik üzerine bir atölye çalışması düzenlenmiştir.

Çalıştayımıza katılan tüm katılımcılarımıza canı gönülden teşekkürlerimizi iletiriz.